Nyt siis pitäisi kirjoittaa partioaiheinen blogi. Voi olla että loppujenlopuksi kun alan kirjoittamaan, se ei liity partioon mitenkään, mutta ei se haittaa. Tai saattaa se haitata joitakin, mutta ei meitä. Jee. Onpas muuten hölmö sivu tämä vuodatus.net tänne kirjoittelee kaikki 50-vuotiaat varhaiseläkkeellä olevat karvaiset tietokone-nörtit. Onneksi me tulimme tekemään poikkeuksen! Jee. Onpas muuten huono kone tämä IBM, varmaan DDR:n panssarivaunuissa käytetty hiiri tässä. Oho, hiiri onkin Logitech, melkoista avaruusteknologiaa siis. Jee. Me olemme anonyymejä herrasmiehiä täältä pohjoisesta. Juomme kahvia teehen lantrattuna ja harrastamme minigolfia jääkiekko-mailoilla. Tässä pölyssä lähtee ääni, täällä on siis melko kuuma eikä vettäkään sada, vaikka palkkasimme tarkka-ampujat ampumaan reikiä pilviin,jotta ne sataisivat alas. Jee. Kylläpäs tuo Logitechin hiiri tuntuu hyvältä kädessä. Ajatus karkailee, joten teksti ei liity partioon kuten etukäteen varoitimmekin, joten suurta vahinkoa ei tapahtunut.

Nyt jotain partioon liittyviä asioita: Partiohuivi, partiopuku, partiopoika, B-P, partiotyttö, Indekroitu HD-näyttö (42 tuumaa), scout (englantia, mutta en kerro mitä se tarkoittaa), hymiö :)

Ja nyt alkaa (blogin) loppu lähestyä, joten toivotan kaikille anonyymeille lukijoille hyvää leiriä. [(Huom. Kilke) ja terveisiä naurunappulan-nörteille, I miss u all]